• +31 (0)852101271
  • info@noordercloud.nl

Onze partners

Onze partners

Wij zijn op zoek gegaan naar betrouwbare partners voor de hosting van onze Cloud diensten, het onderbrengen van VoIP telefonie en mobiele telefonie. Met onderstaande partners kunnen wij het MKB een totaaloplossing bieden.

 

 

Al snel kwamen wij in contact met CJ2 voor onze cloud diensten. Na een rondleiding door de CJ2 Datatoren was de samenwerking snel een feit.
“CJ2 is een betrouwbare partner die perfect past bij het profiel van Noordercloud, de pragmatische aanpak, de flexibiliteit en de milieubewuste uitgangspunten passen helemaal bij onze bedrijfscultuur”.

 


Vervolgens zijn we gaan zoeken naar een betrouwbare partner om VoIP telefonie aan te kunnen bieden. We kwamen uit bij gnTel. Die waren, voor zover we weten, de eerste in Nederland met cloud telefonie. De excellente service, de betrouwbaarheid en het solide platform maakte dat we niet lang twijfelden om het partnerschap aan te gaan.

 

Om elkaar te kunnen versterken zijn wij een zeer nauwe samenwerking aangegaan met de Vries Telecom. De Vries Telecom is al jaren het betrouwbare adres in Assen voor uw mobiele telefonie, vaste telefonie en uw internet verbindingen. Wij zijn blij dat we onze krachten kunnen bundelen en onze klanten daardoor een uitgebreid pakket van verschillende diensten kunnen aanbieden.

 

De onafhankelijk specialist en adviseur op het gebied van draadloze verbindingen en glasvezeloplossingen. Rodin Connect levert een totaaloplossing op maat voor ieder bedrijf, tegen de beste prijs. Wij bekijken per situatie welke producten het beste aansluiten bij uw behoefte.

 

 

admin